Ekstatinė moteris

savęs pažinimo kelionė per archetipus

PRADEDAME UŽ:

Kurse ~Ekstatinė Moteris~ turėsite galimybę giliau pažinti save ir integruoti visas savo dalis – švelniąją, laukinę, stiprią ir pažeidžiamą. Šis kursas padės išlaisvinti savo kūną ir sielą nuo visuomenės diktuojamų standartų ir atskleisti tikrąjį moteriškumą. 

Per šokį, tantrines praktikas ir meditacijas tyrinėsime skirtingus savo aspektus tam, kad atskleistume savo vidinę energiją, seksualumą ir atrastume gilesnį pasitenkinimą gyvenimu.

Tai ypatinga erdvė, kurioje galėsite laisvai ir be vidinio kritiko atsiduoti savo prigimčiai, pajusti savo ribas, išlaisvinti baimes ir atrasti savyje slypinčią jėgą. 

Jei jaučiate kvietimą pažvelgti į dar neatrastas savo dalis ir išsivaduoti iš stereotipų, esate kviečiama leistis į šią unikalią patirtį.

Tai erdvė įveikti savo vidinius limitus ir susijungti su kūnu ir dvasia, patirti gilesnį savęs pažinimą.

Kelionė per moters archetipus – tai kvietimas priimti save tokią, kokia esi. 

Tai drąsi galimybė paleisti viską, kas trukdo, atskleisti savo autentiškumą ir tokiu būdu pasiekti vidinę ekstazę. Tik pažindama ir priimdama visus savo aspektus – gali būti išties laiminga.

Tyrinėsime 4 archetipus

Mergaitės archetipas

ŠVELNI. ATSIDAVUSI. SKAISTI. ATVIRA. NORINTI DĖMESIO. PAŽEIDŽIAMA. BESĄLYGIŠKAI MYLINTI DROVI. ROMANTIŠKA. JAUTRI. ŽAISMINGA. KOKETIŠKA. EROTIŠKA. MYLINTI. ATVIRA ŠIRDIMI.

Laukinės moters archetipas

LAUKINĖ. LAISVA. GAIVALIŠKA. NEPRIJAUKINTA. INSTINKTYVI. INTUITYVI. AUTENTIŠKA. NEPRIKLAUSOMA. KŪRYBINGA. NATŪRALI. RYŠYS SU GAMTA.

Kalės archetipas

PASITIKINTI SAVIMI. ŽINANTI KO NORI. EGOCENTRIŠKA. SEKSUALI. STIPRI. PRIIMANTI SAVO KŪNĄ. ŽAIDŽIANTI. KARŠTA. AISTRINGA.

Dievaitės archetipas

DIEVAITĖ/MISTIKĖ – SAKRALI.ŠVYTINTI. GARBINAMA. BŪNANTI DABARTYJE. DIEVIŠKA. ŠVENTA. MISTIŠKA. SUVOKIANTI SAVO ENERGIJĄ. PALAIMINTA.

Atgauk savo vidinę 
galią 
drąsą 
ramybę 
pažadindama savyje skirtingas energijas

Senovės civilizacijose šventyklose deivės buvo garbinamos kaip šventojo moteriškumo simboliai, įkūnijantys įvairias gyvybės, kūrybos, mirties ir atgimimo jėgas. Šios šventyklos buvo ypatingos vietos, kur žmonės rinkdavosi ne tik pagerbti moteriškąją energiją, bet ir įgyti vidinę stiprybę bei dvasiškai atsinaujinti. Moterų šokiai, atliekami šių ritualų metu, buvo nepaprastai svarbūs – tai nebuvo paprasta pramoga, o šventa praktika, kurios metu moteris galėjo peržengti žmogiškas ribas ir tapti deivių įsikūnijimu.

Ši tradicija tampa mūsų įkvėpimu, todėl kartu kursime savo šventyklą, erdvę, kurioje bus pagarbinamos visos moteriškosios išraiškos. Kiekviena moteris galės būti tokia, kokia yra – be vertinimų ir apribojimų, atvirai išreikšti savo galingą vidinę energiją.

Šis kursas Tau, jei trokšti:

Kurso informacija

Susirinkę kaskart tyrinėsime vis skirtingą archetipą.

Šoksime, judinsime kūną, atliksime moteriškos tantros praktikas, vizualizacijas ir meditacijas, kurios padės mums įeiti į kiekvieną archetipą.
 
Leisime kūnui visiškai išsišėlti per šokį ir išgirsti jo paslaptis.
Palaikysime viena kitą ir būsime dėl savęs ir viena kitos. Totalume. Aš netikiu žodžiais, aš tikiu šokiu, kur visa Tavo esybė prabyla!
 

KURSAS

KAUNE 
(Studija ~ Magnolia~ Drobės g. 62, Kaunas): 
ketvirtadieniais 18:30-21:00
PRADŽIA 2024.10.17 (6 savaites)
230
190
  • 6 susitikimai ketvirtadieniais po 2,5val.
  • Atrinkta muzika: Kiekvieno archetipo grojaraštis dovanų
  • BONUS: 20% nuolaida paskaitoms e-shop
KAUNAS

Užteks slėptis, stengtis tilpti į svetimus rėmus, mažinti save ir nuolat aukotis. Nebereikia prisitaikyti ir eikvoti savo energijos dėl kitų, kai to nejauti širdyje. Laikas liautis jaustis nelaiminga ir nesuprasta – metas gyventi tikrą, autentišką gyvenimą pagal savo taisykles ir savo vidinį balsą!

Jeigu jauti kvietimą, įženk į šią šventovę, kur mes garbiname visus savo atspalvius ir tiesiog tark sau TAIP!

Atsiliepimai

Iš tikro žodžiais nelabai įmanoma perteikti, ką esu gavusi iš Dianos, kaip tik imu rašyti atrodo lyg tais žodžiais rėminu... todėl parašysiu, kad sutikus Dianą patyriau tai, ko man labiausiai reikėjo ir tai, kas būtent man buvo aktualiausia. Diana, dėkoju už tai, kad esi, už tai, kad daliniesi!🌞 Už tai, kad mano širdis atsivėrė priėmimui, lengvumui, už tai, kad turiu gyvenimo intenciją, dar už tai, kad meilė tapo nuolatinė palydovė, už tai, kad žaidžiu ir šoku gyvenimą ir kad žinau kaip savęs paklausti kas man tinkamiausia ir sąmoningai galiu rinktis... ir dar už daug ką..
Ingrida
Diana viena iš nuostabiausių mano sutiktų moterų, tokia lengva ir moteriška. Ekstaziniai moterų šokiai, kuriuos Diana veda, yra kažkas tokio, kas įsiūbuoja visą kūną dar ilgam. Norisi šokti ir nesustoti. Su Diana! Kad ir kur bebūtų, kad ir kokie šokiai bebūtų... REKOMENDUOJU šokti su Diana!!! Leisti ir paleisti save!
Inga
Nuostabi mergina ❤️ Diana vedė užsiėmimą apie moteriškumą, santykių, seksualumą..nuostabi atmosfera būnant su ja, sukuria magiškumą aplink save, labai gera būti jos draugijoje ir jausti alsuojančią šilumą,meilę,kurią skleidžią visu 100 procentu. Labai ačiū,Tau,už tai,kad esi, kad skleidi gerumą, meilę, užkreti nuostabia nuotaika, noru būti moterų draugijoje ir vis dažniau susiburti tokiuose rateliuose. Rekomenduoju kas dar nepažįsta Dianos, būtinai susipažinti ❤️ Ačiū Tau dar kartelį.
Arūnė
Nuvykau pas Dianą į moteriškos plastikos užsiėmimą patyrinėti, kaip dar galiu įnešt lengvumo, laisvumo į šokį. Kaip ten gera buvo! Visiškas atsipalaidavimas, sujungianti moteriška draugija, energetinės subtilybės ir kvėpavimas, kurie padeda pačiam kūnui judėti autentiškai, laisvai, įvairiai. Esu lankiusi ir porines zouk pamokas pas Dianą. Kaip ji moko - man tai absoliučiai unikalu! Tai ne tik judesiai, ne tik forma, bet ir nuostabi erdvė, užsikrovimas energija, ryšio pajutimas ir įsižeminimas, laisvės pajutimas per kvėpavimą. 🙂 Rekomenduoju labai labai!
Paulina
Įženk į šią 
savęs pažinimo 
išsilaisvinimo 
tiesos 
šventovę

KURSĄ VEDA

DIANA WIND

Sąmoningumo ir subtilumo mokytoja. Geštalt psichoterapijos praktikė, nuolatos dirbanti su pavieniais žmonėmis bei poromis asmeninėse sesijose bei grupinėse terapijose. Sertifikuota koučerė, sertifikuota Mindfulness grįstų intervencijų KET instruktorė, psichologijos studentė, tantros masažų terapeutė, porinių šokių mokytoja, autorinių kursų kūrėja. Per sąmoningumo, šokio, judesio užsiėmimus pasiekusi šimtus žmonių, vedanti žmones į laisvę, atsipalaidavimą, sąmoningumą.
„Aš esu Tam, kad galėtum atrasti Save. Aš tam, kad suteikčiau Tau atvirą erdvę, kurioje žaidimu gali užeiti už žaidimo ir susitikti pats save“ – Diana.

Atmink, gyvenime niekas iš tiesų nėra taip rimta – rimtumas yra proto kūrinys. Ką darysime? Išsklaidysime šį rimtumą… ir kursime grožį iš savo tikrosios esybės.